Hieba (eigenaresse)

Ik ben Hieba en ben afgestudeerd als allround niveau 4 schoonheidsspecialist. Ik heb 7 jaar werkervaring in deze branche en doe dit met veel plezier. Ik heb verschillende specialisaties gevolgd zoals, wimperextentions en lash lifting, Hyaluron behandeling, browlift, nagelstyliste en visagie.

Waarom ik voor dit vak heb gekozen is omdat ik het heel belangrijk vind dat mensen zich fijn en mooi voelen. En ik wil iedereen hier zo goed mogelijk mee helpen. ik weet veel over uiterlijk en wil altijd mijn weetjes delen en hoop zo veel te kunnen betekenen voor jullie. 

 

Carola (eigenaresse)
Mijn naam is Carola en ik ben 8 jaar werkzaam in het vak en wilde graag een nieuwe uitdaging die ik samen ben aan gegaan met mijn compagnon Hieba. Ik ben allround niveau 4 schoonheidsspecialist en heb daarnaast nog verschillende cursussen gevolgd om als specialisatie aan te bieden zoals, acne behandelingen, lash lifting, pedicure behandelingen, micro needling  en ben gespecialiseerd in het mooie huidmerk van mesoestetic.

Wat ik zo mooi vind aan het vak is dat je mensen blij kan maken met een mooie en soms wel kleine verandering aan het uiterlijk. ik vind het vooral super om een mooie huidverbetering te krijgen tijdens een van onze gespecialiseerde huidbehandelingen.